Sănătatea este darul lui Dumnezeu pe care nu l-am prețuit până astăzi. Criza sanitară ne-a trezit, ne dorim sănătatea pierdută înapoi.
Cum?
Prin reactivarea unui sistem nativ de apărare unic și vital: sistemul imunitar. Sunt aici ca să te ajut și să te informez despre leacurile din Grădina Domnului care te vor ajuta să rămâi sănătos ori să-ți recuperezi accelerat sănătatea pierdută.

Cum identifici SINGUR leacurile din Grădina Domnului? După următoarele criterii:

# sunt create de Bunul Dumnezeu
# sunt gratis pentru orice om, fără vreo diferență
# nu pot fi patentate, pentru că pot fi găsite în natură
# le poți găsi singur, ori procura de la plafar
# respectă principiul de bază al medicinei clasice formulat de Hipocrate: „primum non nocere!” Înseamnă că „înainte de toate, nu face rău”.
 Altfel spus: „primul lucru de care să ții cont atunci când vrei să faci bine organismului tău
este să nu îi faci rău!”

 Nu dau sfaturi nimănui. Sunt calificat de omenie, școala vieții și de universitate doar să ajut oamenii, să îi informez corect despre ce știu și să le sugerez articole bine scrise. Sunt pasionat de o viață de naturopatie (vindecarea prin mijloace exclusiv naturale) și am datoria morală să nu țin lumina de la Dumnezeu.. „sub obroc”. 


# NU POȚI ÎNȚELEGE „IMUNITATEA” FĂRĂ SĂ ȘTII DESPRE UN CONFLICT. Cel dintre doi biologi celebri: Bechamp ȘI Pasteur.


Ce vă scriu azi aici probabil că nu veți fi citit vreodată. Așa că citiți cu atenție, vă poate salva viețile!


Probabil că ai auzit de pasteurizare. Laptele se pasteurizează pentru a distruge germenii. Sucurile se pasteurizează din același motiv. Alimente se pasteurizează cu același scop. Pasteurizarea vine de la numele unui faimos biolog, microbiolog și chimist francez din secolul al 19-lea, Louis Pasteur. Probabil că ai auzit de numele lui, măcar în trecere.

Însă la fel de probabil este că nu ai auzit de un alt nume: Antoine Béchamp. Béchamp a fost un prestigios om de știință francez care a trăit în aceeași perioadă cu Pasteur și a fost coleg cu el. Între cei doi a existat o rivalitate academică, dar cu repercusiuni la nivel practic, în viața de zi cu zi a fiecărui om care trăiește astăzi. Tu și eu!


Pasteur a „inventat” teoria germenilor (sau a microbilor). Deși nu era o idee nouă, el și-a pus numele pe această idee. Conform acestei teorii, boala este produsă de microbii din afara organismului. Prin urmare: bacteriile, virusurile, ciupercile sunt vinovații pentru îmbolnăvire și, de aceea, eforturile medicilor trebuie îndreptate spre omorârea acestor dușmani.


În urma cercetărilor sale laborioase, Béchamp a venit cu o teorie complet opusă, anume că boala se datorează organismului uman, a „terenului”, care din cauza alimentației, stresului, gândurilor și emoțiilor, stilul de viață… ajunge să iasă din echilibrul său, iar în această stare microbii exteriori, care au un caracter oportunistic (profită de o situație favorabilă), se manifestă patogen. Devin bala în trup. Așadar, cauza bolii nu este exterioară (microbii lui Pasteur), ci interioară: corpul — terenul — care devine favorabil și invită astfel manifestarea microbilor.


Aceste două teorii dau naștere la două metode de vindecare.

- Teoria lui Pasteur te face să te concentrezi asupra microbilor, virușilor care ar avea scopul de a te omorâ.

- În timp ce teoria lui Béchamp te conduce la refacerea echilibrului organismului astfel încât acesta să nu mai fie un teren favorabil pentru microbi.


Teoria lui Pasteur a fost îmbrățișată de știință și de industria farmaceutică, iar teoria lui Béchamp a fost dată uitării. De aceea ne aflăm astăzi în această situație. Omenirea se bazează în marea ei majoritate astăzi pe teoria lui Pasteur, iar consecințele se văd: o lume bolnavă, o lume stăpânită de frica microbilor, a virușilor, o lume în care conceptul iluzoriu de „boală” stăpânește aproape întreaga lume medicală. Pe patul său de moarte, Pasteur a recunoscut că teoria lui era greșită, spunând: „Microbii nu sunt nimic, terenul este totul”. Dar această recunoaștere nu a mai contat... Industria farmaceutică a devenit o industrie de trilioane de dolari. Dacă ar fi mers pe teoria lui Béchamp, industria farmaceutică, cu medicamentele de sinteză și cu vaccinurile ei, nu ar fi existat.


Ori de câte ori însă punem la încercare teoria lui Béchamp, vedem că aceasta se confirmă. AȘA SE EXPLICĂ ȘI CEEA CE TRĂIM NOI ASTĂZI.

# BĂUTURA nr. 1 PENTRU IMUNITATE: APA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE… 🙂


În cea mai mare măsură corpul nostru este APĂ. Ne naștem cu peste 70% și murim cu un nivel de apă în organism de sub 35%. 


APA este vitală, pentru că este purtătoare de oxigen și hidrogen. Purtătoare de VIAȚĂ și ENERGIE!


Vă recomand să beți apă constant 2-2,5 litri de apă pe zi, însă în cantități mici. Câteva guri la 20 de minute, nu jumătate de litru dată pe gât… nemestecat. Zâmbiți probabil. Însă e adevărat: apa se mestecă. Nu ca mâncarea, ci puțin… să fie însalivată. 


Apa cea mai bună ce se poate bea este cea lăsată de Dumnezeu în natură: apa de izvor. Ce te faci însă când n-o ai? Ce te faci cu apa epurată la stații, distrusă fizic, pompată cu peste 300 de atmosfere pe țevi vechi și ruginite, prin mii de coturi de 90 de grade ce o distrug fizic. Ajungem să bem apă care nu mai e apă… Există vreo soluție? 


Sigur, sunt multe. Eu am să vă destăinui pe cea mai simplă și inteligentă: o pui într-un vas de 2 litri pe cea pe care o ai, o lași o noapte la congelator și apoi o scoți la temperatura camerei…și o bei după ce „se odihnește”. Prin procesul de înghețare-dezghețare apa se restructurează, prin cel de odihnire (cu plante pe care le puteți pune în ea)… devine APĂ DE BĂUT. 


Îți mai aduci aminte? Apa odihnită era băută și de bunicii tăi.

# BOOSTER NATURAL PENTRU IMUNITATE


Lucrez la el...

Share by: